Biler kan lejes i Nice lufthavn ved Terminal 2 (Avis, Hertz, Budget, o.s.v). Vi har selv gode erfaringer med at bestille hos e-biludlejning som ofte har de bedste tilbud. Vi anbefaler, at leje-bil forudbestilles, da det er langt dyrere at leje ved ankomst.

Vær opmærksom på, at biludlejningsfirmaerne forlanger et kreditkort som sikkerhed og at fører/kørekort indehaver og kreditkortindehaver skal være samme person. Minimumalder er typisk 21 år, og der skal typisk betales ekstra hvis føreren er under 25.

Der går et letbanetog fra Terminal 1, hvor internationale fly ankommer, til Terminal 2. Toget afgår hvert 15. minut og det tager ca. 5 minutter. Toget har stoppested for enden af Terminal 1 ankomsthallen. Ved Terminal 2 holder toget foran terminalbygningen. Man skal over gaden og følge skiltene der viser vej til "Car Rental". Der er ca. 100 meters gang. BEMÆRK: Det er gratis at tage toget MELLEM terminalerne, selv om det ikke er særligt tydeligt skiltet.

Det koster fra ca kr. 1600 og opefter at leje en bil med fri kilometer i en uge. Der er normalt selvrisiko ved tyveri og skade hvis man ikke tegner en tillægsforsikring.

Afstanden fra Nice lufthavn til Bormes les Mimosas, er 158 km via motorvej og 120 km via kystvejen. I højsæsonen anbefales at køre via motorvej for at undgå trafikpropper langs kysten.

Bil rute fra Nice til Bormes via motorvej

Bil rute fra Nice til Bormes via kysten